diumenge, 16 de novembre del 2008

PRESENTACIÓ

Som una associació de dones creada el 22 de febrer de 2001. Pel que ens han explicat, va ser arran de la celebració de la Festa de Santa Àgueda que les dones del municipi es van animar a formar-la oficialment, ja que ja feia un temps que es remanava aquesta opció.
En l'actualitat som 137 sòcies i la Junta Directiva està formada per:
Judith Farré Presidenta , Josefina Balagueró Tresorera, Mireia Lluís Secretària , Maite Mora Vocal, Conxita Salud Vocal, Dolors Salvany Vocal i Antònia Solé Vocal

Les nostres activitats principals són: organitzem i patrocinem sortides culturals, conferències, col.loquis, tallers, cursos, ....Celebracions de la festa de Sta. Àgueda, Cloenda d'activitats a l'estiu, felicitació de Nadal, 8 de març, 25 de novembre, La Marató de TV3,...caminades pel terme(1 de maig i 12 d'octubre), participar en la Caminada de les Associacions de dones de l'Urgell, Gimnàstica de manteniment,...
Totes aquestes activitats depenen de les idees i aportacions que ens fan les associades. Per això és clau que ens facin arribar les seves espectatives i aportacions per a poder dur-les a terme, entenent que l'associació la formem totes les associades i no només la junta.

Animeu-vos, doncs, a participar-hi, i quina millor manera d'encetar aquest bloc si no és amb les vostres aportacions.

No cal dir que també necessitem punts de vista diferents provinents d'altres associacions i d'altres àmbits. US ANIMEM A TOTS I TOTES A COL·LABORAR-HI. DIGUEU-HI LA VOSTRA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!