dilluns, 15 de desembre del 2008

13/12/2008 BERENAR SOLIDARI PER LA MARATÓ


El dissabte, 13 de desembre (i abans del gran partit!!) vàrem celebrar el berenar solidari de la Marató de TV3 al local del cinema de Tornabous. Va venir i col·laborar molta gent del municipi, la qual cosa va representar una recaptació de 2.016 €.



L'escenari, ple amb els obsequis donats per particulars i empreses; les taules, amb tot el menjar (veritables exquisiteses) elaborat pels veïns i veïnes del municipi; el local guarnit amb els cartells de la campanya de la marató,...


Un gran èxit en tots els aspectes que ens anima a continuar organitzant i colaborant en aquest acte.
Agraïm a l'Ajuntament, al propietari del local del cinema, a totes les empreses i particulars i a tots els veïns i veïnes la bona resposta que han donat i gràcies a la qual em engreixat el marcador de la Marató i així aportar el nostre granet de sorra a finançar els projectes d'investigació biomèdica sobre les malalties mentals greus.





1 comentari:

Anònim ha dit...

Penso que està molt bé que l'associació de dones tingui un lloc a internet on pugui difondre tota la tasca que està duent a terme pel poble i la seva gent. Felicitats pel Blog.

Si no és molt demanar m'agradaria disposar d'un correu electrònic per poder enviar informació que pugui ser del vostre interès.

Salut!!!

Jaume Torres