divendres, 5 de desembre del 2008

Finalització curs ENDE

El passat dissabte 29 de novembre vàrem finalitzar el curs del programa ENDE a la seu de l'Urgell (espai gòTIC de Tàrrega).

Ha estat un curs molt profitós per a l'Associació: hem creat la nostra adreça electrònica, el nostre bloc, hem entès i après la necessitat d'estar enxarxades i així fer un ús social de la xarxa que ens beneficia a nosaltres i nosaltres a la resta d'Associacions, amb informacions, opinions, consells, ... de totes i per a totes. Ja no estem isolades al nostre petit poble, ja no tenim excusa de no poder estar assabentades dels esdeveniments i les possibilitats que se'ns ofereixen des de la xarxa. Podem també fer gestions i tràmits amb l'Administració i amb entitats privades per activitats organitzades per l'Associació (compra d'entrades, organització viatge, reserves,...)
De fet han estat 4 dissabtes molt intensius quant a temari, també pel que fa a l'espai (una mica apretadetes, sobretot els 2 últims dissabtes), pel que fa al professor, li posem una qualificació de 10, ha tingut molta paciència i ha sabut copsar els diferents nivells de les participants i sempre ha estat disponible als nostres dubtes i temors.

Ara toca presentar aquest nou món a la resta de les associades.
Sí, podrem engrescar-vos a moure-us per la xarxa i a entendre-la com una gran xarxa social en què cadascuna de vosaltres pot participar-hi perque hi pot aportar alguna cosa i segur que hi ha alguna cosa interessant per a ella.

Potser no utilitzareu totes les eines que em après, però només pel fet d'utilitzar-ne alguna ja haurem aconseguit una fita important.

PREPAREU-VOS, ASSOCIADES, QUE AVIAT DONAREM UN TOMB PER LA XARXA!!!!!