divendres, 5 de desembre del 2008

SERVEIS DE LA XARXA PER A FER GESTIONS

Des de la nostra Associació ja utilitzàvem el servei de la banca electrònica, tant per control del compte bancari, com per a fer transferències, rebuts domiciliats de la quota anual de les associades, ... També hem realitzat alguns tràmits i gestions amb l'Administració, com el d'accedir, omplir i imprimir alguns documents per tal de registrar els canvis de la junta de l'Associació. Les enciclopèdies digitals les hem consultat per a buscar informació sobre un determinat lloc, museu, ... dels que hem visitat amb sortides culturals organitzades des de l'Associació i, en les quals, sempre em procurat donar un petit exopedient per a explicar el que anàvem a veure.
Vist tot el ventall de noves possibilitats que ens ofereix la xarxa, creiem que ens pot ser molt útil obtenir el certificat digital i la signatura digital de la nostra entitat, ja que és molt important tenir un alt nivell de seguretat en totes aquests possibles tràmits i gestions que impliquen a l'entitat i que permeten optimitzar el temps en què les membres de la junta han de dedicar-hi (prou feina tenim totes!!).
A la barra dreta del bloc hem incorporat uns enllaços per a poder accedir a la certificació digital i també a algunes gestions que es poden fer més destinades a les Associacions de dones.